Také vám občas dochází inspirace co připravit na sobotní brunch? Co takhle coroissanty rozpečené s hermelínem a brusinkami? Nebo namazané Lučinou se sýrem a šunkou? Obě tyto kombinace vás jistě uchvátí.
Ingredience:
Croissanty (v příštím receptu si je společně upečeme)
Lučina
Brusinky
Šunka
Hermelín
Sýr vámi nejoblíbenější (já použila Blaťácké zlato)
Croissanty si necháme vychladnout. Poté je rozřízneme a začneme plnit. Jako první si připravíme variantu s brusinkami a hermelínem. Do rozříznutého croissantu dáme brusinky a hermelín. Rozehřejeme si kontaktní gril a připravíme si pečící papír, který si přehneme na půl a vložíme s croissanty do grilu. Díky pečícímu papíru vám sýr nevyteče na gril a croissanty se vám nijak nepřipálí. Necháme pár minut a až se nám sýr začne krásně roztékat, vyndáme croissanty ven.
Než nám vychladnou připravíme si druhou variantu. Opět croissanty rozřízneme a tentokrát namažeme lučinou, přidáme šunku a sýr.
Přejeme vám dobrou chuť!