🌸Mini Pavlova🌸

🌸Mini Pavlova🌸
Dnes si společně upečeme mini Pavlovy. Nebude se jednat o tradiční Pavlovy z bílků, ale místo nich použijeme vodu s cizrny. 
 
Ingredience:
200 ml vody z cizrny
200 g cukru
2 lžičky vanilky
500 g mascarpone
2 polevkové lžíce cukru 
450 ml šlehačky
Ovoce na ozdobu 
 
 
Jako první si vyšleháme vodu z cizrny s cukrem. Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. 
Z našlehané pěny si vytvoříme malinká hnízdečka a dáme do trouby na dvě hodinky. 
Po 2 hodinách vypneme troubu a bez otevření necháme ještě půl hodinky. Je důležité nechat troubu po celou dobu pečení zavřenou. 
 
Než se nám Pavlovy upečou připravíme si krém. V míse smícháme Mascarpone se šlehačkou, cukrem a vanilkou. Po vyšlehání si krém rozdělíme do dvou misek a obarvíme, poté dáme do lednice aby nám krém krásně ztuhl. 
 
Dále si připravíme ovoce na ozdobu, já použila jahody, borůvky a dračí ovoce. 
 
Po upečení vyndáme z trouby a necháme ještě chviličku vychladnout aby se nám krásně odlepily od pečícího papíru, poté můžeme přidat krém a ozdobit ovocem.
 
Přejeme vám dobrou chuť!
 
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz