🌸Mini Pavlova🌸
Dnes si společně upečeme mini Pavlovy. Nebude se jednat o tradiční Pavlovy z bílků, ale místo nich použijeme vodu s cizrny.
Ingredience:
200 ml vody z cizrny
200 g cukru
2 lžičky vanilky
500 g mascarpone
2 polevkové lžíce cukru
450 ml šlehačky
Ovoce na ozdobu

Jako první si vyšleháme vodu z cizrny s cukrem. Předehřejeme si troubu na 180 stupňů.
Z našlehané pěny si vytvoříme malinká hnízdečka a dáme do trouby na dvě hodinky.
Po 2 hodinách vypneme troubu a bez otevření necháme ještě půl hodinky. Je důležité nechat troubu po celou dobu pečení zavřenou.
Než se nám Pavlovy upečou připravíme si krém. V míse smícháme Mascarpone se šlehačkou, cukrem a vanilkou. Po vyšlehání si krém rozdělíme do dvou misek a obarvíme, poté dáme do lednice aby nám krém krásně ztuhl.
Dále si připravíme ovoce na ozdobu, já použila jahody, borůvky a dračí ovoce.
Po upečení vyndáme z trouby a necháme ještě chviličku vychladnout aby se nám krásně odlepily od pečícího papíru, poté můžeme přidat krém a ozdobit ovocem.
Přejeme vám dobrou chuť!
