BioTech Protein Pasta 250 g chickpea fusilli
Kód: D01.14335Detailní popis produktu
Cizrnové fusilli (suché těstoviny) s vysokým obsahem bílkovin a vlákniny.
Fusilli těstoviny v novém stylu! Bohužel obecně jíme malé množství luštěnin a jedním z hlavních důvodů, proč se jim vyhýbáme, je to, že mnoho lidí neví, jak je připravit a jak je zařadit do vyváženého jídelníčku. Skvělým řešením jsou BioTechUSA Protein Pasta s cizrnovou moukou! Cizrna je základní složkou vegetariánských a veganských jídel, protože je nejen skvělým zdrojem bílkovin, ale je také bohatá na vlákninu. To je důvod, proč je jednou z hlavních složek tohoto produktu. Do produktu jsme přidali také lněnou mouku a tapiokovou mouku, takže je to skvělá volba, pokud hledáte alternativu k těstovinám na bázi pšeničné mouky a vajec.
- bohaté na bílkoviny
- bohaté na vlákninu
- vegan
- bez lepku*
- bez přísad
- bez konzervantů
- rychlá a snadná příprava
*Bez lepku v souladu s předpisy Evropské unie.
Doporučené dávkování:
- přidejte 1 porci (50 g) sušených těstovin do mírně osolené vroucí vody, promíchejte a vařte 8 – 12 minut
- uvařené těstoviny scedíme a podáváme
- doporučená velikost porce sušených těstovin je pro 1 osobu
Tabulka nutričních hodnot:
100 g | 50 g (1 porce) | |
Energetická hodnota | 1375 kJ/327 kcal | 688 kJ/164 kcal |
Tuky | 4,8 g | 2,4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,9 g | 0,5 g |
Sacharidy | 44 g | 22 g |
- z toho cukry | 1,7 g | 0,9 g |
Vláknina | 17 g | 8,5 g |
Bílkoviny | 19 g | 9,5 g |
Sůl | 0,10 g | 0,05 g |
Složení:
Cizrnová mouka 50 %, voda, mouka ze lněných semínek, tapioková mouka.
Může obsahovat stopy ořechů a sezamových semínek.
Tento produkt je vhodný pro vegany a lidi s nesnášenlivostí lepku.
Upozornění:
Skladujte produkt těsně uzavřený na chladném a suchém místě.Doplňkové parametry
Kategorie: | Proteinové potraviny |
---|---|
Kategorie: | zdravá výživa |
Obsah bílkovin: | 11 % - 29 % |
Hmotnost/Objem: | 100 - 499 g (ml) |
Dietní omezení: | Bez lepku, Vegan |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.