BIO Tahini - GymBeam
Kód: G01.55138Související produkty
Detailní popis produktu
BIO Tahini - sezamová pasta, která perfektně dochutí vaše jídla, a navíc je i skvělým zdrojem kvalitních tuků
BIO Tahini je lahodná pasta z loupaných sezamových semínek v BIO kvalitě, která by rozhodně neměla chybět ve vaší kuchyni. Svou konzistencí připomíná arašídové máslo, takže si ji můžete namazat na pečivo. Skvěle však dochutí také různé salátové dresingy, omáčky či dipy. Bez tahini se rozhodně neobejde ani oblíbený cizrnový hummus či různé asijské pokrmy. Příznivci zdravého a vyváženého stravování používají sezamovou pastu jako zdroj kvalitních tuků, ale také vlákniny. Má nízký obsah sacharidů, a tak si na ní s oblibou pochutnávají i vyznavači low-carb stravování. Neobsahuje žádné přídatné látky ani živočišné složky, používat ji tak mohou vegetariáni i vegani.
BIO Tahini a její výhody
- pasta z loupaných sezamových semínek
- je zdrojem kvalitních tuků a vlákniny
- má nízký obsah sacharidů
- neobsahuje žádné přídatné látky
- je v BIO kvalitě
- dá se namazat na pečivo, přidat do humusu, omáček či dresingů
- je vhodná i pro příznivce low-carb stravování
- je vhodná i pro vegetariány a vegany
Složení
BIO loupané sezamová semínka
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty | 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 2774 kJ / 671 kcal |
Tuky | 60 g |
z toho nasycené | 9,5 g |
Sacharidy | 1,7 g |
z toho cukry | 1,1 g |
Vláknina | 9,1 g |
Bílkoviny | 8,3 g |
Sůl | 0 g |
Upozornění
Uchovávejte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pomazánky a krémy |
---|---|
Značka: | GymBeam |
producing_country: | EU |
Porovnávač 1 - Názov (Heure-sk,Heure-cz,Arukere,Compari): | GymBeam BIO Tahini |
Netto váha: | 0.300000 |
Forma: | potravina |
Směs: | čirý |
Vegetariánský: | ano |
Veganský: | ano |
Bezlepkový: | ano |
Bez laktózy: | ano |
BIO: | ano |
Bez GMO: | ano |
Bez umělých sladidel: | ano |
Bez aspartamu: | ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.