Bio špagety celozrnné RAPUNZEL 500 g

Kód: B01.8500
61 Kč –36 %
Bio špagety celozrnné RAPUNZEL 500 g
61 Kč –36 % 39 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
23.5.2024

Tyto celozrnné špagety od firmy RAPUNZEL se vyrábějí z tvrdé pšenice, drží tvar a malý typickou celozrnnou chuť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tyto celozrnné špagety od firmy RAPUNZEL se vyrábějí z tvrdé pšenice, drží tvar a malý typickou celozrnnou chuť.

Využijete je stejně jako klasické těstoviny. Pokud budete chtít srazit "celozrnnou" chuť, zkombinujte lasagne s výraznou omáčkou a parmazánem. Kdo má celozrnnou chuť rád, použije naopak jemnější omáčky. Celozrnná varianta těstovin skvěle chutná v kombinaci se sladkou chutí, například s lněným olejem a mákem nebo tvarohem. Vyzkoušejte.

Italský producent Alce Nero pro firmu Rapunzel získává pšenici většinou z vlastních zdrojů a produkce. Lasagne se vyrábí tradičním způsobem pomalého sušení při teplotách do 65 stupňů. Díky tomuto postupu mají pevnou al dente strukturu. 

HMOTNOST: 500 g
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: mletá celá zrna tvrdé pšenice durum z kontrolovaného ekologického zemědělství
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje obilniny obsahující lepek a může obsahovat stopy sójihořčice.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 1509 kJ/357 kcal
Tuky 2,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g
Sacharidy 67 g
z toho cukry 3,6 g
Vláknina 9,2 g
Bílkoviny 12 g
Sůl < 0,01 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Těstoviny sušené bezvaječné. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

IT-BIO-006
Zemědělská produkce EU

SLOŽENÍ: mletá celá zrna tvrdé pšenice durum.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota 1503 kJ/356 kcal
Tuky 2,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g
Sacharidy 67,2 g
z toho cukry 3,3 g
Vláknina 8,6 g
Bílkoviny 11,3 g
Sůl 0,008 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Těstoviny sušené bezvaječné. Skladujte v chladu a suchu.
EU_Organic_Logo
IT-BIO-006
Zemědělská produkce EU

Doplňkové parametry

Kategorie: Celozrnné těstoviny
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: