Bio raw slané krekry Italské Lifefood 90 g

Kód: B01.17462
107 Kč
Bio raw slané krekry Italské Lifefood 90 g
107 Kč 93 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Máte rádi italskou kuchyni? Pokud ano, určitě si zamilujete i tyto slané krekry. Jsou plné kvalitních bio surovin a to především pohanky, lněného semínka a para ořechů. Lahodnou chuť pak doplňuje mrkev, sušená rajčata a mořská sůl. Vůně italského koření s česnekem už jen krekry ladí do italské dokonalosti. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Máte rádi italskou kuchyni? Pokud ano, určitě si zamilujete i tyto slané krekry. Jsou plné kvalitních bio surovin a to především pohanky, lněného semínka a para ořechů. Lahodnou chuť pak doplňuje mrkev, sušená rajčata a mořská sůl. Vůně italského koření s česnekem už jen krekry ladí do italské dokonalosti. 

Krekry skvěle využijete místo pečiva, na cestách, na výletech i jen tak třeba k vínu nebo do salátu. 

Bez lepku, mouky a zvýrazňovačů chuti. Sušeno při nízkých teplotách do 45 stupňů a zachován tak obsah živin splňující raw kvalitu.

HMOTNOST: 90 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: pohanka loupaná naklíčená* 32 %, lněné semínko zlaté*, para ořechy*, mrkev*, sušená rajčata* 16 % (rajčata*, mořská sůl), cibule*, česnek*, mořská nerafinovaná sůl, provensálské koření* 0,3 %, bazalka sušená* 0,2 %. Složky označené * pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje skořápkové plody a může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, sezamuhořčičného semínka, sóji a celeru.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 2041 kJ/490 kcal
Tuky 27 g
z toho nasycené mastné kyseliny 5 g
Sacharidy 41 g
z toho cukry 10 g
Vláknina 15 g
Bílkoviny 15 g
Sůl 1,9 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Raw slané krekry Italské. Skladujte v suchu při teplotě 10 - 20 °C. Chraňte před teplem.

CZ-BIO-002
Zemědělská produkce EU/mimo EU

Doplňkové parametry

Kategorie: Chlebíčky
Hmotnost: 0.09 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: