Bio pudinkový prášek vanilkový RAPUNZEL 40 g

Kód: B01.4440
36 Kč
Bio pudinkový prášek vanilkový RAPUNZEL 40 g
36 Kč 31 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Tento vanilkový pudinkový prášek lahodně voní po pravé Bourbon vanilce. Tato Bourbon vanilka má kořeny na Bourbonském ostrově (Reunion) odkud se rozšířila na ostatní ostrovy v indickém oceánu. Bourbonská vanilka se vyznačuje vysokým obsahem vanilinu, což je lahodně vonící látka dodávající vanilce její typické aroma.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento vanilkový pudinkový prášek lahodně voní po pravé Bourbon vanilce. Tato Bourbon vanilka má kořeny na Bourbonském ostrově (Reunion) odkud se rozšířila na ostatní ostrovy v indickém oceánu. Bourbonská vanilka se vyznačuje vysokým obsahem vanilinu, což je lahodně vonící látka dodávající vanilce její typické aroma.

Puding si můžete uvařit z mléka nebo rostlinného nápoje a javorový sirup se skvěle hodí na doslazení. 

Bez obsahu aromat a barviv.

HMOTNOST: 40 g
ZEMĚ PŮVODU: Německo
POUŽITÍ: Na přípravu pudinku z jednoho sáčku použijeme půl litru mléka. Pudinkový prášek rozpustíme v šesti lžicích studeného mléka spolu se dvěma lžicemi (dle chuti) Rapadury nebo přírodního třtinového cukru. Směs vlijeme do vařícího mléka a krátce povaříme za stálého míchání.
SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, Bourbon vanilka 1,5 %. Obě suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 1482 kJ/349 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 87 g
z toho cukry 0,8 g
Vláknina 0,4 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0,01 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Vanilkový pudink v prášku. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

DE-ÖKO-001
Zemědělská produkce EU/mimo EU

Vyzkoušejte naše recepty kliknutím na obrázek:

Čokoládovo-vanilkový koláč

20230501_203829

Posvícenské koláče

IMG-20230813-WA0007

Doplňkové parametry

Kategorie: Pudinky
Hmotnost: 0.04 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: