Bio miso čerstvé rýžovo-hrachové Bacilli 250 g

Kód: B01.17236
126 Kč –7 %
Bio miso čerstvé rýžovo-hrachové Bacilli 250 g
126 Kč –7 % 117 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
23.5.2024

Tato miso pasta je tradičním fermentovaným japonským pokrmem. Základní surovinou je plísňová kultura Aspergillus Oryzae neboli Kropidlák rýžový, který se vyskytuje na rýži a jiných obilovinách.Tato kultura štěpí škroby na cukry a využívá se právě při produkci miso past, sojových omáček a saké. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tato miso pasta je tradičním fermentovaným japonským pokrmem. Základní surovinou je plísňová kultura Aspergillus Oryzae neboli Kropidlák rýžový, který se vyskytuje na rýži a jiných obilovinách.Tato kultura štěpí škroby na cukry a využívá se právě při produkci miso past, sojových omáček a saké. 

Toto miso má světlou barvu, jemnou konzistenci a chutná sladko-slaně. Vypěstovalo se na celozrnné rýži český hrách doplňuje bílkoviny. 

Miso využijete jako pastu na dochucení omáček nebo salátů i do polévek

Bez pasterizace. Pouze s procesem fermentace.

HMOTNOST: 250 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: hrách* 40 %, rýže natural* 40 %, voda, sůl, kultura aspergillus oryzae. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML:

Energetická hodnota 883 kJ/208 kcal
Tuky 0,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 40 g
z toho cukry 2,3 g
Bílkoviny 10 g
Sůl 8 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Fermentovaná ochucovací pasta. Skladujte při teplotě do +25 °C.

CZ-BIO-004
Zemědělská produkce EU/mimo EU

Doplňkové parametry

Kategorie: Asijská ochucovadla - shoyu, tamari, miso pasty
Hmotnost: 0.25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: