Bio miso čerstvé rýžovo-hrachové Bacilli 250 g
Kód: B01.17236Související produkty
Detailní popis produktu
Tato miso pasta je tradičním fermentovaným japonským pokrmem. Základní surovinou je plísňová kultura Aspergillus Oryzae neboli Kropidlák rýžový, který se vyskytuje na rýži a jiných obilovinách.Tato kultura štěpí škroby na cukry a využívá se právě při produkci miso past, sojových omáček a saké.
Toto miso má světlou barvu, jemnou konzistenci a chutná sladko-slaně. Vypěstovalo se na celozrnné rýži český hrách doplňuje bílkoviny.
Miso využijete jako pastu na dochucení omáček nebo salátů i do polévek
Bez pasterizace. Pouze s procesem fermentace.
HMOTNOST: 250 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: hrách* 40 %, rýže natural* 40 %, voda, sůl, kultura aspergillus oryzae. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML:
Energetická hodnota | 883 kJ/208 kcal |
---|---|
Tuky | 0,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 40 g |
z toho cukry | 2,3 g |
Bílkoviny | 10 g |
Sůl | 8 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Fermentovaná ochucovací pasta. Skladujte při teplotě do +25 °C.
CZ-BIO-004
Zemědělská produkce EU/mimo EU
Doplňkové parametry
Kategorie: | Asijská ochucovadla - shoyu, tamari, miso pasty |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.