Bio mandlová mouka COATO 200 g
Kód: B01.5215Související produkty
Detailní popis produktu
Toto mandlová mouka se získává z mandlí ze Španělska, odkud jsou plody díky slunci velké a sladké. Mandle pocházejí z oblasti Murcia, kde se vykupují od menších bio pěstitelů, kteří jsou součástí sdružení Coato.
Mandle jsou šetrně usušeny při nízkých teplotách, loupou se pomocí horké páry a poté se jemně namelou.
HMOTNOST: 200 g
ZEMĚ PŮVODU: Španělsko
POUŽITÍ: Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2589 kJ/621 kcal |
---|---|
Tuky | 55 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5 g |
Sacharidy | 13 g |
z toho cukry | 3 g |
Bílkoviny | 22 g |
Sůl | 0,02 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Jádra sladkých mandlí loupaná mletá. Skladujte v chladu a suchu.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce Španělsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechové a kokosové mouky |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.