Bio lasagne celozrnné RAPUNZEL 250 g

Kód: B01.8520
72 Kč
Bio lasagne celozrnné RAPUNZEL 250 g
72 Kč 53 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Tyto celozrnné lasagne od firmy RAPUNZEL se vyrábějí z tvrdé pšenice. Využijete je stejně jako klasické lasagne. Pokud budete chtít srazit "celozrnnou" chuť, zkombinujte lasagne s výraznou omáčkou a parmazánem. Kdo má celozrnnou chuť rád, použije naopak jemnější omáčky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tyto celozrnné lasagne od firmy RAPUNZEL se vyrábějí z tvrdé pšenice. Využijete je stejně jako klasické lasagne. Pokud budete chtít srazit "celozrnnou" chuť, zkombinujte lasagne s výraznou omáčkou a parmazánem. Kdo má celozrnnou chuť rád, použije naopak jemnější omáčky.

Italský producent Alce Nero pro firmu Rapunzel získává pšenici většinou z vlastních zdrojů a produkce. Lasagne se vyrábí tradičním způsobem pomalého sušení při teplotách do 75 stupňů. Díky tomuto postupu mají pevnou al dente strukturu. 

HMOTNOST: 250 g
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: mletá celá zrna tvrdé pšenice durum z kontrolovaného ekologického zemědělství
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje obilniny obsahující lepek a může obsahovat stopy vajec, hořčice a sóji.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 1489 kJ/352 kcal
Tuky 1,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g
Sacharidy 68 g
z toho cukry 2,0 g
Vláknina 6,8 g
Bílkoviny 13 g
Sůl 0,03 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Těstoviny sušené bezvaječné. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

IT-BIO-006
Zemědělská produkce Itálie

SLOŽENÍ: mletá celá zrna tvrdé pšenice durum.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota 1503 kJ/356 kcal
Tuky 2,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g
Sacharidy 67,2 g
z toho cukry 3,3 g
Vláknina 8,6 g
Bílkoviny 11,3 g
Sůl 0,008 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Těstoviny sušené bezvaječné. Skladujte v chladu a suchu.
EU_Organic_Logo
IT-BIO-006
Zemědělská produkce EU

Doplňkové parametry

Kategorie: Celozrnné těstoviny
Hmotnost: 0.25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: