Bio javorový sirup 100% Grade A bio*nebio 250 ml
Kód: B01.1490Související produkty
Detailní popis produktu
Javorový sirup je přírodní zdravá alternativa cukru. Získává se z mízy cukerného javoru a kvalita se rozlišuje známkami podle barvy a chuti. Světlejší sirup má jemnější vůni i chuť a považuje se za kvalitnější a tím i dražší.
Grade A (Canada No. 1 Light) je světlý jemný a luxusní sirup, vhodný třeba jako dárek. Grade B (Canada No. 2 Medium) je světlý javorový sirup, méně intenzivní javorové chuti. Grade C (Canada No.2 Amber) je nejoblíbenější mezi Evropany a má příjemnou javorovou chuť. Grade D (Canada No. 3 Dark) je tmavý sirup vhodný pro výrobu potravin a běžnou spotřebu.
OBJEM: 250 ml
ZEMĚ PŮVODU: Kanada
POUŽITÍ: Grade A je nejjemnější a nejsvětlejší druh. Je vhodný ke stolními použití a díky jemné chuti i pro malé děti. Hodí se nejlépe k dochucení již hotových pokrmů: na palačinky, lívance, na bílý jogurt, do musli a na zmrzinové a ovocné poháry. Javorovým sirupem můžete při vaření a pečení nahradit bílý cukr v poměru 3 díly sirupu za 4 díly cukru.
UPOZORNĚNÍ: Zákazníkům někdy připadá pravý javorový sirup příliš řídký. V prodeji jsou i „šizené” sirupy, které místo 100%-ní zahuštěné javorové šťávy obsahují cukr, glukózový sirup, kukuřičný sirup, umělá aromata, barviva atd. Tyto výrobky jsou obvykle hustší než pravý javorový sirup. Neměly by však být nazývány javorovým sirupem (obvykle jsou) a měly by být daleko lacinější, než pravý javorový sirup (obvykle nejsou)!!!
SLOŽENÍ: 100% zahuštěná míza z javoru cukrového
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML:
Energetická hodnota | 1501 kJ/353 kcal |
---|---|
Tuky | 0,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 87 g |
z toho cukry | 80 g |
Bílkoviny | 0,7 g |
Sůl | 0,03 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Javorový sirup. Po otevření skladujte v ledničce (1 – 6 °C).
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce Kanada
Vyzkoušejte naše recepty kliknutím na obrázek:
Čokoládovo-vanilkový koláč
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sirupy |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
velice spokojení zákazníci
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.