Bio chilli krekry s olivovým olejem bio*nebio 130 g

Kód: B01.14032
46 Kč –13 %
Bio chilli krekry s olivovým olejem bio*nebio 130 g
46 Kč –13 % 40 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
23.5.2024

Vynikající pikantní krekry se připravují z perfektních surovin v malé rodinné české pekárně. Krekry obsahují z dvou třetin celozrnnou mouku plnou vlákniny a dochucené jsou pálivými papričkami, sladkou papriku a mořskou solí. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tyto vynikající pikantní krekry se připravují z perfektních surovin v malé rodinné české pekárně. 
Krekry obsahují z dvou třetin celozrnnou mouku plnou vlákniny. Použitý olivový olej je základní kámen zdravé středomořské  kuchyně. Bez obsahu ztužených tuků i jiných nasycených mastných kyselin.

Krekry doplňují pálivé papričky, sladká paprika a mořská sůl. 

Tyto krekry jsou součástí projektu ČESKÉ BIO. Podporujete rozvoj místního ekologického zemědělství bez dálkového dovozu.

HMOTNOST: 130 g
ZEMĚ PŮVODU: Česko
SLOŽENÍ: celozrnná pšeničná mouka* 53 %, pšeničná mouka* 26 %, extra panenský olivový olej* 17 %, mořská sůl, chilli papričky mleté* 1 %, sladká paprika mletá*, regulátor kyselosti vinný kámen (neboli hydrogenvinan draselný), kypřící látka jedlá soda (neboli hydrogenuhličitan sodný). Suroviny označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje obilniny obsahující lepek a může obsahovat stopy sezamu.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 1788 kJ/427 kcal
Tuky 18 g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,6 g
z toho mononasycené mastné kyseliny 13 g
z toho polynasycené mastné kyseliny 2,5 g
Sacharidy 53,4 g
z toho cukry 0,7 g
Vláknina 5,0 g
Bílkoviny 10,5 g
Sůl 1,9 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Chilli krekry pikantní s extra panenským olivovým olejem. Skladujte na chladném a suchém místě.

CZ-BIO-001       79 % produkce ČR
Zemědělská produkce EU/mimo EU

Doplňkové parametry

Kategorie: Chipsy, křupky, popcorn a zdravé slané mlsání
Hmotnost: 0.13 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: