Bio 100% kešu pasta RAPUNZEL 250 g

Kód: B01.4630
228 Kč –23 %
Bio 100% kešu pasta RAPUNZEL 250 g
228 Kč –23 % 174 Kč
Skladem - ihned k odeslání (>5 ks)
Můžeme doručit do:
22.5.2024

BIO 100% jemná kešu pasta.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jedná se o jemnou 100% kešu pastu. Kešu jsou šetrně upraženy vzduchem (energie využita z obnovitelných zdrojů) a najemno namlety. 

Hotový produkt přirozeně obsahuje kvalitní nenasycené oleje a vitamín E. Pasta obsahuje železo, hořčík a vitamín B1 - thiamin. Vitamín B1 hraje velkou roli při přeměně sacharidů v potravě na energii, pomáhá při určitých typech srdečních onemocnění. Pokud pijete hodně kávy nebo čaje, je potřeba tento vitamín doplňovat, jelikož ho tyto nápoje dostávají z těla ven. 

Může se stát, že dojde k oddělení kešu od oleje, ale nejedná se o žádnou závadu produktu. Tento jev se děje z toho důvodu, že do pasty nejsou přidány například žádné ztužené tuky nebo emulgátory. 

Lze kombinovat například  s medem nebo javorovým sirupem. Můžeme využívat při pečení a také v asijské kuchyni. 

Jak vyrobit kešu mléko? - Lžíci kešu pasty rozmixujeme s 250 ml horké vody a trošičkou oleje, dále dosladíme podle chuti. 

Projekt HAND IN HAND - jedná se o Fair trade - obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou a dětskou práci. 

HMOTNOST: 250 g
ZEMĚ PŮVODU: Německo
SLOŽENÍ: kešu ořechy z kontrolovaného ekologického zemědělství
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů a sezamu.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 2612 kJ/630 kcal
Tuky 51 g
z toho nasycené mastné kyseliny 11 g
Sacharidy 19 g
z toho cukry 5,6 g
Vláknina 6,1 g
Bílkoviny 20 g
Sůl 0,02 g
Železo 6,5 mg (45 % DDD)
Hořčík 272 mg (73 % DDD)
Vitamin B1 0,5 mg (46 % DDD)

DDD - denní doporučená dávka neboli referenční hodnota příjmu
DE-ÖKO-006
Zemědělská produkce mimo EU

Doplňkové parametry

Kategorie: Kešu krémy a kešu másla
Hmotnost: 0.25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: