Big Boy Arašídy 1000 g
Kód: D01.09818 D01.09819 Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Arašídy - křupavé
BIG BOY® „křupák" je vyroben z arašídů prvotřídní kvality, jejichž výběrem výrobce strávil několik měsíců. Výsledkem je produkt krémové konzistence, neobsahující žádné přidané konzervanty, barviva, cukr ani sůl, do kterého jsme navíc přidali kousky rozdrcených arašídů. Jedná se tedy o čistě přírodní produkt s vysokým obsahem bílkovin a zdravých tuků, který by ve vašem jídelníčku rozhodně neměl chybět.
Arašídy - jemné
Vyrobeno z arašídů prvotřídní kvality, jejichž výběrem výrobce strávil několik měsíců. Výsledkem je produkt krémové konzistence, neobsahující žádné konzervanty, barviva a jiné příměsi. Jedná se tedy o čistě přírodní produkt s vysokým obsahem bílkovin, zdravých tuků a vlákniny, která by ve vašem jídelníčku rozhodně neměla chybět.
Přednosti:
- 100% přírodní
- bez konzervantů
- vysoký obsah vlákniny
- zdroj bílkovin
- bez lepku
- bez palmového oleje
- vegan
Použití:
- určeno k přímé spotřebě
- ideální na vaření, k dochucení sladkých a slaných pokrmů nebo k přímé konzumaci
- případná separace oleje na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev
- před konzumací promíchejte
Tabulka nutričních hodnot:
křupavé | 100 g |
Energetická hodnota | 2562 kJ / 612 kcal |
Tuky | 50 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 7,7 g |
Sacharidy | 13 g |
- z toho cukry | 4,9 g |
Bílkoviny | 24 g |
Vláknina | 7,1 g |
Sůl | 0,01 g |
jemné | 100 g |
Energetická hodnota | 2562 kJ / 612 kcal |
Tuky | 50 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 7,7 g |
Sacharidy | 13 g |
- z toho cukry | 4,9 g |
Bílkoviny | 24 g |
Vláknina | 7,1 g |
Sůl | 0,01 g |
Složení:
křupavé: arašídy loupané pražené
jemné: arašídy loupané pražené
Upozornění:
Uchovávejte v suchu a nevystavujte příménu slunečnímu záření. Chraňte před teplem. Po otevření spotřebujte do dvou měsíců.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sportovní výživa |
---|---|
Hmotnost/Objem: | 1 000 - 1 999 g (ml) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.