Amylon Rýžový puding s jablkem a skořicí BIO 40 g
Kód: I01.B746Související produkty
Detailní popis produktu
Kvalitní rýžový pudink se skořicí a jablkem vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Kvalitní lyofilizované ovoce dává pudinku úžasnou chuť. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí.
Návod k přípravě:
1. Z odběřeného 1/2 l mléka odlijeme asi 350 ml do varné nádoby.
2. Přidáme 1 lžíci cukru (cca 40g) a zahříváme k varu
3. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
4. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
Složení: BIO rýžový škrob, BIO jablko sušené (8 %), BIO skořice mletá (3 %)
Parametry produktu
Země původu
Česká republika
Hmotnost
40 g
Doba dodání
5 dnů
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.