Adveni Bezlepkový chléb Talián s amarantem 500 g

Kód: G02.ACHTA500
89 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
12.9.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Adveni Bezlepkový chléb Talián s amarantem 500 g Návod k přípravě v domácí pekárně: Před otevřením sáček protřepejte, aby se dobře promísil. Do mísící nádoby přilijte 370 ml vlažné vody. Přisypte obsah balení. Uprostřed směsi vytvořte důlek, do kterého přidejte 5 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí. Pečte na bezlepkový program, případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny. Návod k přípravě v klasické troubě: Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. 370 ml vlažné vody nalijte do vhodné nádoby a vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35-40 °C po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečtě v předehřáté troubě při 200°C cca hodinu. Složení:kukuřičný škrob, bramborový škrob, amarantová mouka (15 %), tapiokový modifikovaný škrob, cibule sušená, dextróza, kousky rajčat sušené, guarová guma (zahušťovadlo), jedlá sůl, slunečnicový lecitin (emulgátor), bazalka sušená, kyselina askorbová (látka zlepšující mouku), kyselina citronová (regulátor kyselosti) Bezlepkový chléb Talián s amarantem je další varianta chutného bezlepkového chleba.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1 668 kJ / 399 kcal
Tuky: 7,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,31 g
Sacharidy: 76 g
z toho cukry: 3,1 g
Vláknina: 15 g
Bílkoviny: 4,9 g
Sůl: 1,7 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši

Doplňkové parametry

Kategorie: Směsi na vaření a pečení
Hmotnost: 0.5 kg
BALENI: 500 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: