Adveni Bezlepkový chléb Party bílý 500 g
Kód: G02.ABCHPB500Související produkty
Detailní popis produktu
Adveni Bezlepkový chléb Party bílý 500 g Složení: kukuřičný škrob, tapiokový modifikovaný škrob, bramborový škrob, tapiokový škrob, mouka z hnědé rýže, mouka z bílé rýže, ovesné vločky bez lepku, dextróza, jedlá sůl, guma guar (zahušťovadlo), slunečnicový lecitin (emulgátor), lahůdkové droždí, kyselina askorbová (látka zlepšující mouku). Může obsahovat stopy sezamu. Tip na pečení: Bagetky (5 kusů): Budete potřebovat: 250 g směsi, 160 ml mléka, 1 vejce, 5 g sušeného droždí, 1 čajovou lžičku cukru, 20 g másla. V receptu můžete podle chuti použít drcený kmín, chlebové koření a různé druhy semínek na posypání. Smícháme v hrnku cca 30 ml vlažného mléka, 7 g sušeného droždí a 1 čajovou lžičku cukru a necháme vzejít kvásek. (Na ústředním topení vzejde rychleji). Kvásek nalijeme do bezlepkové směsi, zamícháme vařečkou. Ve zbytku mléka rozmícháme vejce a tekuté máslo. Směs (nesmí být horká) zamícháme do mouky s kváskem a vypracujeme těsto. Z těsta mokrou rukou vytvarujeme na pečícím papíře 5 bagetek, které necháme cca 30 min. kynout přikryté utěrkou nebo mísou apod. (Bagetky můžeme péct také ve formách.) Mezitím vyhřejeme troubu na 200°C a na dno dáme nádobu s vodou pro zapaření. Vykynuté bagetky asi 3 x šikmo nařízneme, můžeme potřít rozmíchaným vajíčkem a posypat mákem, sezamovými semínky apod. Do trouby vložíme plech s bagetami a pečeme cca 25 minut. Pokud není povrch bagetky posypaný, můžeme ještě horké bagetky potřít máslem. Bezlepkový chléb Party bílý je ideální pro přípravu bagetek, toastů.Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 490 kJ / 356 kcal |
Tuky: | 0,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,1 g |
Sacharidy: | 84 g |
z toho cukry: | <0,5 g |
Bílkoviny: | 2,4 g |
Sůl: | 1,5 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Směsi na vaření a pečení |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
BALENI: | 500 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.